Ontspanning Zen voelen

4 inspirerende Instagram-accounts

Je laten inspireren door de foto’s van anderen, daar is Instagram heel geschikt voor. Het is geen perfecte weerspiegeling van de werkelijkheid, maar wel mooi om naar te kijken. Zie het als een etalage waarin iedereen laat zien waar hij trots op is. Dit zijn onze favorieten.

collage yogielenaDe gemotiveerde yogini: Yogielena

Helena verhuisde van het grauwe Nederland naar het zonnige Barcelona om haar droom werkelijkheid te maken: meer zon in haar leven en van het leven genieten op een andere manier. Op Instagram zijn ontelbaar veel accounts te vinden van fanatieke yogi’s, maar de foto’s van Helena zijn anders dan anders. Naast kunstige foto’s op het strand, deelt ze ook foto’s van houdingen die nét niet helemaal lukken of waar ze eigenlijk niet tevreden over is. Helena laat zien dat je voor yoga doorzettingsvermogen en lef nodig hebt, maar ook dat het vooral heel erg leuk is. Net zo inspirerend: ze draagt alleen kleding in haar lievelingskleuren.

collage nurturing soul

Een droom leven in Schotland: Nurturing_soul

Ik, Shirah, droom al een tijd van een reis naar Schotland. Het Instagram-account van hippie moeder Bec heeft dit gevoel alleen maar versterkt. Samen met haar man en twee kinderen woont ze in de bossen van Schotland. Ze maakt zelf zeep en andere verzorgingsproducten, kookt de lekkerste gezonde maaltijden en is veel in de natuur te vinden. Mooi om zo een glimp van iemands leven op te vangen!

ilse_thevirtualteahouse

Leven als een digital nomad: ilse_thevirtualteahouse

De ultieme werkdroom voor veel mensen is om werken en reizen met elkaar te combineren. Ilse is zo’n digital nomad die je met haar Instagram-account een kijkje achter de schermen geeft. Hoe geweldig is het als je vanaf een tropische setting prachtige artikelen kunt schrijven om daarna een cocktail op het strand te drinken? Maar dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is, durft ze ook te delen. Ilse’s account is daarom de perfecte mix van verre dromen en de realiteit.

myrthedeeltgeluk

Een verrassende kijk op geluk: myrthedeeltgeluk

Instagram is niet alleen leuk door de mooie foto’s , je krijgt ook een deel van iemand’s leven te zien. Op deze manier kun je iemand een klein beetje leren kennen. Mooi aan Myrthe’s account is dat ze echt haar eigen persoonlijkheid laat zien door op een verrassende manier geluksmomenten te delen. Dit doet ze niet zomaar; met haar positiviteit probeert ze vooral anderen meer positiviteit te geven. Twee vliegen in één klap dus.

Volg jij ons al op Instagram? We plaatsen bijna dagelijks foto’s van de avonturen die we beleven, boeken die we lezen en de mooie (zen)plekken die we bezoeken!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ilse
  8 april 2016 at 22:26

  Wat lief!! Ik ga ook de anderen bekijken, nurtiringsoul volg ik ook. Er zijn geen linkjes, klopt dat?
  Dank lieve inspirerende zenzoekers! ?

  • Reply
   Lisa
   10 april 2016 at 12:53

   De linkjes staan in de tekst, maar misschien een beetje onduidelijk. Leuk dat je reageert! 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.