Zenmomenten

Zenmomenten mei 2017

Zenmomenten mei 2017

De maand mei zat weer vol zenmomenten. Van een bijzondere massage tot een rondje in de zweefmolen. Dit waren de hoogtepunten van de afgelopen maand. 

Lisa:

Een massage bij ‘Het Massagehuys’

Ook al voelde ik mij die dag nog zo gaar, na een klassieke, Oosterse massage was ik weer springlevend. De locatie van ‘Het Massagehuys’ is bijzonder (hartje Amsterdam west), maar ik vond het ook erg leuk om te ervaren wat zo’n massage inhoudt. Eigenlijk zou iedereen minimaal één keer per maand een massage moeten nemen.

Fietsen, zwemmen en barbecueën

Een beter voorproefje op de zomer had ik niet kunnen hebben. Ik ging op bezoek bij één van mijn beste vriendinnen die met haar vriend is gaan samenwonen. Het was een ontspannen weekend, waarin we samen hun nieuwe omgeving hebben ontdekt. Een mooie herinnering!

Relaxen op het balkon

Het huis van mijn vriend heeft een groot balkon, waar je heerlijk kunt relaxen. De afgelopen maand heb ik daar flink gebruik van gemaakt door na mijn werk hier te zitten. Maar ook ’s ochtends ontbijten op het balkon geeft een fijn vakantiegevoel. Meer ontspannen kan ik mijn dag bijna niet beginnen.

Shirah:

Mijn laatste wandeling als natuurgids in spé

Afgelopen maand was ik druk met het afronden van mijn opleiding voor natuurgids. De kers op de taart was de wandeling die ik met andere natuurgidsen in spé gaf op Fort Rijnauwen. Het weer was mooi, de wandeling ging goed en we sloten af met een optreden van een band. Ik heb zelfs nog een nummer meegezongen (#lifegoal).

In de zweefmolen

De zweefmolen? Ja, de zweefmolen. Er zijn weinig dingen die mij zo gelukkig maken als een rondje in een zweefmolen. Niet zo’n ding voor mietjes, maar één die flink hard gaat. Extra leuk: ik zat samen met een vriendin die eindelijk terug is uit Zwitserland in de zweefmolen. En natuurlijk een boel kinderen haha.

De nationale tuin in Athene

In de eerste week van mei vloog ik met mijn moeder en broer naar Athene. Naast eindeloze avonden op het dakterras, eten bij het geweldige restaurant Avocado (tip!), brachten mijn moeder en ik een bezoek aan de Nationale tuin. Een aanrader als je naar Athene gaat, want je vindt hier bijzondere bomen en planten en veel bankjes om te chillen.

Zen.mo-ment (het; o; meervoud: zenmomenten): ogenblik van geluk, complete tevredenheid

Wat waren jouw zenmomenten deze maand?

You Might Also Like

1 Comment

  • Pauline
    7 juni 2017 at 15:43

    Klinkt helemaal goed! Laat de zomerdagen maar weer terugkomen. Die tuin van Athene geeft goede vakantie-inspiratie (zijn nog in twijfel, Griekenland is iets dat we overwegen) 🙂
    Mijn ultieme zen-moment was een dagje lezen en wandelen op het strand en een spontane woensdagmiddag picknick in het park hier in de buurt, die verrassend veel fijner bleek dan het van een afstandje lijkt!

  • Leave a Reply