Zentips

Zentips van de week #28

Zentips van de week #28

Een spirituele podcast, het perfecte nummer voor tijdens thuisyoga, tips om meer plezier te maken en een inspirerend Instagram-account. Kijk mee naar de 28ste editie van onze zentips. 

Luisteren: ‘All Related’ – Nessi Gomes 

Een nummer dat ik de laatste tijd vaak luister en regelmatig op zet als ik thuis yoga doe. Het bewijs dat je muziek zelfs mooi kunt vinden als je het niet verstaat. Waarschijnlijk treedt ze in november op in Utrecht, hoera!

Podcast: ‘Een Beetje Zweven’

Charelle leerden we kennen toen ze een gastblog voor ons schreef. Sinds kort heeft ze een podcast, waarin ze praat over spiritualiteit. Ze is er nog maar net mee begonnen, maar de eerste afleveringen beloven veel goeds!

Artikel: ‘Doei, treinstress!’ – Metro.nl

De tijd vliegt, want inmiddels hebben we alweer vier artikelen geschreven voor de Metro-app. Allemaal om je treinleven een beetje meer zen te maken. Heb je ze gemist? Hier vind je alle Metro-artikelen op een rij:

 1. ‘4 simpele treinfulness oefeningen’
 2. ‘4x omgaan met treinergernissen’
 3. ‘4x meditatie-apps voor in de trein’
 4. ‘Doei, treinstress!’

Artikel: ‘Even Your Favorite Stuff is Just Stuff’ – Be more with less

Er zijn altijd spullen die je niet weg doet, ook al doe je er nauwelijks iets mee. Je denkt dat je het nog nodig gaat hebben of misschien doet het je denken aan iemand die je lief hebt. Dit artikel helpt je meer afstand te nemen, zelfs al lijken sommige spullen nog zo waardevol: “Stuff can be useful by holding our coffee, keeping us warm, or helping us stay in touch but in the end it’s always just stuff.”

Artikel: ’31 tips om meer plezier te maken’ – aandachtigeblog.nl 

Plezier maken, lijkt wel iets dat we langzaam verleren als we ouder worden. Daarom komt dit artikel van Desi ook goed van pas. Onze favoriet: doe aan lachyoga, zoals in deze video.

Instagram: @juliamstarr

Wij houden van de natuur, dus het Instagram-account van Julia is dan ook een plaatje. Ze fotografeert vooral bloemen, maar ook koude landschappen en de warmte van de zonsondergang.

Heb jij een zentip voor ons?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Desi
  11 december 2017 at 14:40

  Jaaaa lachyoga! Ik moet al lachen als ik eraan denk 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.