Zentips

Zentips van de week #51

Zentips van de week #51

Van productief zijn in een landschapskantoor tot een meditatief concert om helemaal te ontspannen; de zoektocht naar zentips leverde weer interessant nieuws op. Laat je inspireren!

Artikel: ‘3x fijne yoga-apps’ – Flow Magazine

Meditatie-apps zijn er genoeg, maar gebruik je ook wel eens een yoga-app? Flow Magazine verzamelde een aantal handige apps om in je woonkamer, slaapkamer of tuin yoga mee te doen. Leuke als afwisseling op alle yogavideo’s op YouTube.

Afspeellijst: Mamalina | Slow Days

Als je op zoek bent naar de perfecte playlist voor een luie zondagochtend, hoef je niet verder te zoeken. Emma Ross van de website Mamalina stelde een playlist samen met allemaal rustige nummers. Hele fijne achtergrondmuziek.

Artikel: ‘Hoe je wél productief kan zijn in een landschapskantoor’ – Het Laatste Nieuws

Productief werken in een kantoortuin kan een flinke uitdaging zijn. Helemaal als je gevoelig bent voor prikkels. In dit artikel worden fijne tips gegeven voor iedereen die het lastig vindt om zich te concentreren in een open kantoor. Van het beter opruimen van je bureau tot het bespreken met een leidinggevende. In dit artikel van de Volkskrant lees je meer over het effect van een rumoerige werkplek.

Artikelen: dit schreven wij voor Metro

De afgelopen weken kwam er elke week een artikel van ons online op metronieuws.nl en in de krant. Hier vind je de nieuwste artikelen op een rij:

  1. ‘Deze to-do list fouten maakt iedereen’
  2. ‘Perfectionistisch? 3 oefeningen om het los te laten’
  3. ‘Zo word je de allerbeste luisteraar’
  4. ‘5 vragen om meer uit je leven te halen’
  5. ‘Dit kun je vandaag doen om je gelukkiger te voelen’

Meditatief concert: ‘Seven Steps To Paradise Concert’

Vorige week gingen Lisa en ik naar de ‘Happy Spirit Days’ in Blaricum. Naast een yin yogales met live harpmuziek, woonden we een concert van Tijn Touber bij. Een meditatief concert waarbij we meegenomen werden langs de zeven oer inwijdingen van het leven. Deze inwijdingen corresponderen met de zeven chakra’s en de psychologische ontwikkelingsfases van de mens. Klinkt misschien zweverig, maar ik, Shirah, vond het extreem ontspannend. Een aanrader dus!

Heb jij nog een zentip voor ons?

You Might Also Like

Leave a Comment

Leave a Reply