Zentips

Zentips van de week #54

Zentips van de week #54

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan komen onze zentips als geroepen! Deze week: een YouTube-kanaal met yin yoga, een city retreat, onze favoriete boeken over zelfontwikkeling en meer. 

YouTube-kanaal: ‘Yoga with Kassandra’

Sinds kort doet mijn zus ook aan yoga (hoera!). Ze gaf mij, Lisa, de tip om yogalessen van ‘Yoga with Kassandra’ te volgen. Kassandra is bekend om haar slow flow yin yoga video’s. Ik heb nog maar één les gedaan, maar weet nu al dat ik deze yogaseries vaak in de avond ga doen.

Voor in je agenda: een city retreat

Van woensdag 29 augustus t/m zaterdag 1 september organiseert Samana Yoga Center in Amsterdam een city retreat. In vier dagen maak je kennis met de elementen: aarde, vuur, water en lucht. Deze elementen worden geïntegreerd in de yogasessies. Er is geen bomvol programma, je hebt in de middag gewoon tijd voor jezelf. Ideaal!

Podcast: ‘Grow with Soul’

Kayte van de inspirerende website simpleandseason.com heeft een minstens zo inspirerende podcast. In iedere aflevering draait het om iets waar ik, Shirah, nog nooit van had gehoord: slow marketing. Heb je een eigen bedrijf of ben je van plan voor jezelf te beginnen? Luister dan zeker naar deze verfrissende kijk op marketing.

Overzicht: onze favoriete boeken over zelfontwikkeling

“Wat zijn jullie favoriete boeken over persoonlijke groei?”, is een vraag die wij regelmatig krijgen. Daarom maakten we een handig overzicht met al onze favoriete boeken. Van de klassiekers op het gebied van zelfontwikkeling tot boeken over introversie. Deze lijst updaten we regelmatig en natuurlijk blijven we onze boekentips ook delen in de zentips!

Artikel: ‘Summer Reading List for Nature Lovers’ – rainorshinemamma.com

Voordat ik, Shirah, volgende week ga kamperen, zet ik één van deze boeken op mijn e-reader. Ook op de website Goodreads vind je een handige lijst met boeken over de natuur. ‘Mijn leven in de wildernis’ en ‘Wild’ zijn de beste wandel-/natuurboeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen.

Artikelen: dit schreven wij voor Metro

Ook op metronieuws.nl geven wij tips om je (iets) meer zen te voelen. Hier vind je de nieuwste artikelen voor Metro op een rij:

  1. ‘Met deze tips val je ’s avonds als een blok in slaap’
  2. ‘De geheimen van een opgeruimd persoon’
  3. ‘Moeite met ‘nee’ zeggen? Zo niet meer’
  4. ‘De 6 beste manieren om de dag af te sluiten’
  5. ‘Hoe je afkickt van social media’

– Dit artikel bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. –

Heb jij nog een zentip voor ons?

You Might Also Like

Leave a Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.